Account

Hoofdmenu

meer info De Wandelfabriek
Uw winkelwagen

Retourneren van bestellingen

Retourneren van Bestellingen.

Bedenk periode of niet goed geld terug garantie:

Als je een aankoop doet op een van onze webwinkels; outlet.rene-vos.nl, shop.rene-vos.nl of www.hestrahandschoenen.nl, is het uiteraard mogelijk om je bestelling te retourneren mocht u zich bedacht hebben. Stuur uw product dan binnen 14 dagn na verzending van de bestelling aan ons retour via de meegeleverde retoursticker. Mocht u gebruik maken van de niet goed geld terug garantie dan zijn de verzendkosten helaas wel voor uw rekening.

Bezorgde bestelling is beschadigd wat nu!?

Als een bestelling tijdens het verzenden beschadigd raakt, kunnen bestelde goederen natuurlijk kosteloos geretourneerd worden. Hoe gaat dit in zijn werk?Een retourzending van beschadigde goederen meldt u van te voren aan via service@rene-vos.nl geef in uw mail duidelijk aan wat de gebreken zijn voordat u het pakketje terugstuurd. Zodra wij het pakketje weer retourontvangen hebben dan zullen wij binnen 10 dagen de gemaakte kosten aan u terugstorten. Het aanmelden en terugsturen van beschadigde goederen kan tot 14 dagen na verzending van de bestelling.

Bestelling niet compleet of komt niet overeen met uw pakbon:

Als de geleverde producten niet overeenkomen met uw geplaatste bestelling dan kan de bestelling natuurlijk kosteloos geretourneerd worden.
Mocht de afgeleverde bestelling niet overeenkomen met de door u geplaatste bestelling, meldt dit dan zsm aan ons via service@rene-vos.nl voordat u uw pakketje terugstuurd.
Zodra wij het pakketje hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk de gemaakte fout op een passende wijze oplossen.

René Vos Weblog met buitensport tips

28.08.2018 Bescherm je tegen insecten met de kleding van Craghoppers! Lees meer
09.08.2018 Waarom een Fjällräven wandelbroek? Lees meer

Advies bij de keuze van wandelschoenen

Heb je moeilijke voeten? Onze sportpodologen analyseren je voet en zorgen voor een schoen die zorgt voor minder pijnlijke en vermoeide voeten.

  1. Maak een afspraak