Account

Hoofdmenu

meer info De Wandelfabriek
Uw winkelwagen

Over Rene Vos: De Wandelfabriek

Vernieuwde winkel biedt alles op wandelgebied voor elke portemonnee!

Maak kennis met een laagdrempelige en allround wandelwinkel! Hier vindt u alles op wandelgebied, van duurdere topmerken tot goede alternatieven in een lagere prijsklasse. Met aantrekkelijke weekaanbiedingen en gepresenteerd volgens een uniek en overzichtelijk winkelconcept.

Het omvormen van een breed 'outdoor en sport' assortiment naar een specifiek aanbod is bewust gedaan, aldus eigenaar René Vos. We hebben een goede naam wat betreft kwaliteit, deskundig advies en service en bieden nu ook alternatieve producten in een lagere prijsklasse. Voor elke portemonnee dus, maar mét handhaving van de kwaliteit!

Nieuwe uitdaging een deurtje verder! 

Nog eventjes en dan zitten we alweer 10 jaar in Apeldoorn. In de afgelopen 10 jaar is er nog al wat veranderd, van een klein pandje in de Mariastraat (toen nog Walk and Travel) naar een mooi groot pand aan de Asselsestraat 34. Nu is het tijd voor De Wandelfabriek om verder uit te breiden. Helaas was dit niet haalbaar in het huidige pand vandaar de verhuizing naar de Asselsestraat 59. Eigenlijk gewoon een deurtje verder maar met meer mogelijkheden.

De verhuizing is inmiddels in volle gang door de jaren heen weet het Vossenteam wel wat verbouwen is!

 

 

Winkelconcept

De wandelfabriek heeft een unieke, overzichtelijke indeling. Uitgangspunt zijn drie wandelcategorieën: wandelen in vlakke gebieden, zoals Nederland (A), wandelen in het middengebergte(B) en hoger tot de sneeuwgrens (C). Van elke categorie staan alle schoenen, kleding en verdere benodigdheden bij elkaar gegroepeerd, herkenbaar aan een eigen kleur. Vos: 'We willen een lage drempel en openheid uitstralen. Onze presentatie is zo dat klanten actief zelf schoenen kunnen bekijken en uitproberen. Ook hebben we bij iedere categorie wekelijks een leuke aanbieding, bijvoorbeeld een heel goede schoen voor de helft van de prijs.'

Advies en informatie

Belangrijk voordeel bij de wandelfabriek is de vakkennis van de medewerkers. René Vos en collega Chris Agaart zijn beiden gediplomeerd sportpodoloog. Van hen krijgt u gedegen advies over de beste schoen voor uw voeten! Ervaren en beginnende wandelaars krijgen bovendien gratis advies en achtergrondinformatie over alle aspecten van de wandelsport: van kleding tot rugzakken en wandelstokken. Vos bruist van de ideeën: 'We laten bijvoorbeeld zien hoe een schoen wordt opgebouwd vanuit allerlei onderdelen, want zo kunnen we uitleggen waarom de ene schoen duurder is dan de andere.

Rene Vos: De Wandelfabriek als brandstore voor Bergans, Icebreaker, Fjallraven, Hanwag, Salomon en Schöffel!

Dat de winkelformule van de Wandelfabriek behoorlijk uniek is is voor veel mensen wel bekend. Maar met de opening van de nieuwe Wandelfabriek zal de indeling van de winkel ook een nieuwe gezicht krijgen. We hebben belangrijke buitensportmerken bereid gevonden te participeren in ons avontuur. Dit betekent dat u voortaan aan de Asselsestraat 59 terecht kunt voor een zeer uitgebreide en unieke beleving van de bovengenoemde merken.

Ken je De Wandelfabriek nog niet? Dan is dit het moment om een bezoek te brengen aan onze winkel! 
Klik hier voor de Route & Openingstijden. 

René Vos Weblog met buitensport tips

19.07.2018 Oofos herstel slippers, herstel sneller ervaar de OO Lees meer
17.05.2018 100% Persoonlijke inlegzolen met Footbalance. Lees meer

Advies bij de keuze van wandelschoenen

Heb je moeilijke voeten? Onze sportpodologen analyseren je voet en zorgen voor een schoen die zorgt voor minder pijnlijke en vermoeide voeten.

  1. Maak een afspraak