Account

Hoofdmenu

meer info De Wandelfabriek
Uw winkelwagen

Bizarre tijden met het coronavirus. Wij staan voor je klaar!

Via dit bericht wilen wij u graag laten weten dat wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen in deze bizarre tijd!

Wij, als Vossenteam, staan ook nu voor u klaar. Persoonlijke aandacht en advies vinden wij nog steeds erg belangrijk! Daarom hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

  • Advies op afspraak; kijkt u ernaar uit om lekker naar buiten te gaan of wilt u na het thuiswerken nog even een blokje om? Dan helpen wij u graag met de juiste wandelschoen. Maak een afspraak met een van onze pasvormspecialisten en zij zorgen ervoor dat u met de best passende schoen op pad kunt. De afspraak is 1 op 1 en uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Onze winkel is groot genoeg om u op een gezonde afstand te kunnen helpen.
  • Advies via WhatsApp; vanaf vandaag kunt u ons ook bereiken via WhatsApp. Klik hier voor meer informatie!
  • Aangepaste openingstijden Gorssel; tijdelijk zullen wij niet open zijn op de vrijdagavond. Lukt het u echt niet om op een ander moment langs te komen? Maak dan een afspraak zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn om u goed te kunnen helpen.
  • Service tot aan jouw voordeur; heeft u iets nodig uit onze winkel maar bent u niet in de gelegenheid langs te komen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen. U kunt dit doen via 0575-493989, info@rene-vos.nl of via WhatsApp op nummer: 0618577061.

René Vos Weblog met buitensport tips

28.08.2018 Bescherm je tegen insecten met de kleding van Craghoppers! Lees meer
09.08.2018 Waarom een Fjällräven wandelbroek? Lees meer

Advies bij de keuze van wandelschoenen

Heb je moeilijke voeten? Onze sportpodologen analyseren je voet en zorgen voor een schoen die zorgt voor minder pijnlijke en vermoeide voeten.

  1. Maak een afspraak