Account

Hoofdmenu

meer info De Wandelfabriek
Uw winkelwagen

Betaalmogelijkheden

IDEAL

Met iDeal kun je kostenloos online betalen met ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ING Bank, Friesland Bank, Fortis Bank Nederland en Triodos.

Bij het afrekenen geeft u aan dat u met iDEAL wil betalen: vervolgens klikt u op de iDEAL-betaalknop en je selecteert je eigen bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de internetbankierafdeling van je eigen bank, waar na inloggen de betaalopdracht klaarstaat. Hier autoriseert u de betaling op de voor uw gebruikelijke manier (ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, Postbank TAN etc.). Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de wij worden direct geïnformeerd dat de bestelling betaald is.

iDeal is de Nederlandse standaard voor het doen van internetbetalingen. iDeal is eigendom van Currence, de exploitant van betaalmiddelen zoals PIN en Chipknip. Een veilige betaling via een betrouwbare partij dus.

U bent zelf verantwoordelijk voor het voldoen van de betaling. Als een iDeal betaling tussentijds onderbroken of geannuleerd wordt, kun u alsnog het verschuldigde bedrag overmaken ons rekeningnummer (122643771 tnv Rene Vos Outdoor & Sports B.V.)

Ophalen van de bestelling in onze winkel:

Uiteraard kunt u ook uw bestelling ophalen in een van onze winkels. Onze outlet bevindt zich in het filiaal in Gorssel aan de hoofdstraat 39. Mocht u ervoor kiezen uw bestelling op te halen in ons filiaal in apeldoorn aan de asselsestraat dan is dat uiteraard ook geen probleem. Stuur ons een mailtje en uw bestelling ligt voor uw klaar.

René Vos Weblog met buitensport tips

28.08.2018 Bescherm je tegen insecten met de kleding van Craghoppers! Lees meer
09.08.2018 Waarom een Fjällräven wandelbroek? Lees meer

Advies bij de keuze van wandelschoenen

Heb je moeilijke voeten? Onze sportpodologen analyseren je voet en zorgen voor een schoen die zorgt voor minder pijnlijke en vermoeide voeten.

  1. Maak een afspraak